“Als alles wat je tot nu toe van het leven leerde en  de opleidingen die je gedaan hebt, samenvallen en laten zien wat daar de reden van was, dan besef je wat missie is”

DSC_1093

Mijn naam is Esther Thijssen en mijn missie is om mensen meer bewust te laten worden van hun unieke zelf en hun innerlijk  kracht te laten (her)ontdekken.  Het geeft mij energie  als  de ander een stapje verder komt,  zijn eigen kwaliteiten en talenten in kan zetten en meer vertrouwen heeft om zichzelf te  kunnen zijn.

Na geruime tijd in de jeugdzorg te hebben gewerkt, werk ik nu al weer 15 jaar met veel plezier als jeugdverpleegkundige.  Binnen dit werk heb ik door de jaren heen gemerkt  hoe krachtig het is om vanuit verbinding met  kinderen, jongeren en ouders te zoeken naar oplossingen.

Als coach gebruik ik die zelfde kracht; ik luister goed naar wie je bent en wat jij nodig hebt. Ik ben enthousiast, spontaan, creatief  en doortastend maar vooral ben ik nieuwsgierig naar jou en waar jouw kracht ligt om dat stapje verder te kunnen zetten.